TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Ingyenes házhozszállítás Billerbeck és FlexyFlex matracokra

 

 

 

Blog

Miért népszerű paplan töltőanyag a toll?

A paplanok és párnák töltőanyagai több félék lehetnek. A legrégebbi múltra a víziszárnyasok tollának és pelyhének felhasználása tekint vissza. De vajon miért? 

A liba az egyik legkorábban háziasított baromfifaj. A Magyarországon tenyésztett madarak pehely minősége a klíma, a fajták és a hagyományos tartási körülmények miatt sajátos és utolérhetetlen. Az extra minőség előállításához megvan a szabadtartásos legeltetés lehetősége és szakemberek hozzáértése.

2020.11.13 09:45

Hogyan válasszunk paplant?

Hatalmas a kínálat a piacon, melyből nehéz megtalálni a számunkra megfelelőt. Könnyen előfordulhat, hogy a neten böngészve a termékek között, egy idő után az ember már elveszti a fonalat, és felidegesíti magát az időrabló, eredménytelen tevékenységen. Ha szaküzletben vásárol, az eladószívesen segít a döntésben. De ha éppen nem ér rá, vagy kevés idő áll rendelkezésre, az alábbi ismeretek tudatában nem fog tanácstalanul állni a polcok előtt.

Ehhez nyújtunk most hatékony segítséget. Ha erre a három kérdésre már most megvan a válasza, akkor nem bizonytalanodik el vásárláskor.

2020.11.10 01:59

 Zaj, ami nyugtat?

Az agyunk egy része akkor is hallja a külvilág  hangjait, amikor éppen alszunk. Ez a terület  működése ébreszti fel az anyát a  csecsemősírásra, de nem kelti fel, ha egy  teherautó robog el az ablak előtt. Vannak  azonban olyanok, akiket már a legkisebb nesz is  megzavarja a nyugodt pihenésben. De milyen  zaj segítheti elő a nyugodt alvást?

HOGY KERÜL BAMBUSZ A PAPLANBA?

A bambusz felhasználása a környezettudatos életmód része. A bambusz üreges felépítésű, kis súlyú és nagyon hajlékony, rugalmas száraknak köszönhetően az élet szinte minden területén hasznosítható növény. Nagyszerű alapanyag a kézműves és asztalosipar számára, sőt, kerítéseket és házakat is építenek belőle. Mindezeken túl még a textilipar is felhasználja.

 

Milyen matracmárkát válasszunk?

Az utóbbi néhány évben elárasztották a piacot az önjelölt "matrac császárok", akik azt gondolják, hogy matracot gyártani könnyű.

Ami igaz is - részben. Megveszik az alapanyagot, egymásra dobálják, tesznek rá huzatot és kész...

Jó matracot gyártani, - ami 10-15 évig szolgálja tulajdonosa kényelmét és nyugalmát -, már sokkal nehezebb.

2019.09.02 12:04

Számít-e az ár?

Nézzünk egy klasszikus méretet: 90x200

Egy ilyen méretű matracot 10.000Ft-tól akár több százezer-egymillió Forintért is lehet vásárolni. Nyilván ezek végletek. A 10.000 Forintos matracot biztosan nem érdemes megvenni, mert az nem ér semmit, ill. nem feltétlenül kell több százezret költeni, hogy jó matracunk legyen. Előfordul, hogy egy jómódú vásárló bejön az üzletbe és azt mondja, hogy mutassam meg a legdrágább matracot. Belefekszik és azt mondja, hogy ez túl puha... A végén egy 95 ezer Forintos kókuszmatraccal távozik, mert kiderül, hogy a kemény fekhelyen érzi jól magát.

Milyen típusú matracot vegyünk?

Ez az a témakör, amiben el kell felejteni az internetes fórumokat. Nem szabad elolvasni, amit ott írnak!

Hogyan kell matracot választani?

Először is mindenkit nyomatékkal szeretnék arra kérni, hogy NE rendeljen úgy matracot, hogy soha nem látta, nem szagolta, nem feküdt rá. Ha valamiért nincs mód a kipróbálására, legalább egy szakértővel beszélni kell a termékről, annak tulajdonságairól.

Webáruház készítés