TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.09.02 12:04

Hogyan kell matracot választani?

Hogyan kell matracot választani?

Először is mindenkit nyomatékkal szeretnék arra kérni, hogy NE rendeljen úgy matracot, hogy soha nem látta, nem szagolta, nem feküdt rá. Ha valamiért nincs mód a kipróbálására, legalább egy szakértővel beszélni kell a termékről, annak tulajdonságairól.

Ez olyan, mint amikor cipőt vesz az ember. Fel kell próbálni! Nem biztos, hogy ha az egyikből jó a 42-es, akkor egy másik típusból is kényelmes...

  • A matracnál is így van. Rá kell feküdni! Nem nyomkodni, nem ráülni, rá kell feküdni! Méghozzá olyan pozícióban, ahogyan aludni szoktunk.
  • Jellemzően mindenki hanyatt fekve próbálja először, pedig az emberek 90%-as oldalt vagy hason alszik.
  • Ha fekszünk a matracok, figyelni kell, hogy a vállunknak, a csípőnknek, a derekunknak kellemes-e, jó érzése-e az adott matracok lenni.

Mindenképpen szánjunk időt erre. Ideális esetben akár több percig is forgolódhatunk rajta, ha úgy tetszik, akár el is alhatunk.

Volt ilyen eset: míg egy orvos házaspár hölgy tagjával a megrendelést írtuk, addig a férj ütemesen szuszogni kezdett a matracon... Megtanulta, hogy amikor ügyel akár 10 perces alvással is tudjon pihenni... :)

Webáruház készítés