TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás

Rólunk

Köszöntöm webáruházunkban!

 

Miért érdemes minket választani?

 

Fontosnak tartom elmondani, hogy mindenkitől független szaküzlet vagyunk! Nem köteleződtünk el egyik gyártó, vagy beszállító felé sem. Onnan hozunk matracokat, ahol tudjuk, hogy a minőséget helyezik minden elé. 

 

Az elmúlt 17 évben rengeteg élményt, tapasztalatot és vásárlói véleményt sikerült gyűjteni az alvással kapcsolatban. Így aki ma látogat el hozzánk, nem távozik üres kézzel. Ha nem is rögtön egy matraccal, de legalább egy jó tanáccsal a tarsolyában tér haza.

 

Célunk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk a pihentető alvásra!

 

Elképesztően sok résztvevője van a piacnak. A vásárlók ma már több ezer termék közül választhatnak. Mi segítünk eligazodni ebben a káoszban. A weboldalon, ill. az üzletben található matracokról biztosan tudjuk, hogy jól működnek hosszú távon is. Ha bármelyik termékről kiderül ennek ellenkezője, azonnal kivesszük a kínálatból és egy másikat hozunk be helyette.

 

Ezért is érdemes egy multi helyett inkább minket választani. Ott ugyanis az eladónak nincs választása. Csak a saját márkás matracokat adhatja el, még akkor is, ha tudja róluk, hogy folyamatos reklamáció van velük...

 

Bemutatótermünk Sopronban az Ágfalvi út 27.  alatt található, ahol kipróbálhatják termékeinket, valamint szakszerű tanácsadással segítjük a megfelelő választást.

Mi a személyes kapcsolat hívei vagyunk!

Ha a webáruházon keresztül rendel, kérje ki bátran tanácsunkat, mielőtt a kosár gombot megnyomná!

 

                                                                                                                                                    Hipságh Mihály
                                                                                                                                                       tulajdonos

Hipságh Matrac Szaküzlet

Tel: +3670/3785303       

info@matrac-sopron.hu                            

Üzletünk nyitva tartása:

H:       10.00-17.00

K:       10.00-17.00

Sze:    10.00-17.00

Cs:     10.00-17.00

P:       10.00-17.00

Szo:    09.00-13.00

V:       időpont egyeztetés szükséges

 

A mély és pihentető alvás a szellemi és fizikai megújulás időszaka

Sokszor érezzük magunkon, hogy rosszul telt az éjszakánk, vagy feszülten, idegesen fejfájással ébredünk, és fogalmunk sincs a probléma okáról. Tudományos kutatások igazolják, hogy az esetek 90%-ában a rosszul megválasztott fekhely, a nem megfelelő matrac a felelős  a kialvatlanságért.
Éppen ezért a megfelelő matrac kiválasztása rendkívül fontos egészségünk és életminőségünk szempontjából.


Bemutatótermünkben többféle gyártó, különböző  felépítésű matracai közül segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! Lássuk melyek azok a gyártók, melyek garantálják, hogy az alvás igazi pihenés lehessen!


A Naturelle matracok minőségét a Bio-Textima hálószoba manufaktúra garantálja! 20 éve foglalkoznak hálószobacikkek gyártásával. Cégük folyamatosan keresi a legmegfelelőbb, legjobb tulajdunságú alapanyagokat, amelyeket minden esetben igyekeznek leleményes szerkezeti megoldásokkal párosítani. Igyekezetüket idővel egyre gazdagabb anatómiai és ergonómiai ismereteik támogatták.
Kínálatukból üzletünkben a vákuum-, hideghab-, memory-, és latex fekvőfelületű matracokból találhatók bemutatódarabok, valamint ágyrácsaik és memóriahab párnák.
Minden katalógustermékük rendelhető, de egyedi kombinációjú, vásárlói kérésre összeállított matrac is rendelhető, egyedi méretekben.

Az Európa szerte méltán híres, prémium kategóriás termékek piacán vezető szerepet betöltő Billerbeck 1921 óta foglalkozik paplan, párna, matrac gyártással. Az elmúlt csaknem egy évszázad során folyamatosan azzal a céllal fejlesztik a különböző töltetű és huzatú  termékeket, valamint matracaikat, hogy minden ember számára ideális alváskörülményeket tudjanak kínálni.
Kínálatukból bemutatótermünkben rugós- és hideghab matracok, valamint paplanok, párnák széles választéka megtalálható, de minden további katalógustermékük rendelhető.

A TEMPUR gondoskodik az Ön alvásáról. Az alvás minőségének javításával a TEMPUR emberek millióinak életét változtatja meg az egész világon. Próbálja ki és fedezze fel, hogy matracaik és párnáik milyen mértékben képesek megváltoztatni életét...egyszer és mindörökre. A TEMPUR biztosítja a test alátámasztását és a nyomáscsökkentését az által, hogy pontosan idomul a test alakjához és helyzetéhez.
Kínálatukból üzletünkben 3 különböző matrac kipróbálható, valamint párnáik széles választéka megtalálható.

Elérhetőség:
Matrac szaküzlet
Sopron, Ágfalvi út 27.  

+36703785303
info@matrac-sopron.hu

Webáruház készítés