TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2022.01.10 09:51

Tempur

Forgalmazott márkáink bemutatása 3. rész: TEMPUR® - tökéletes alvás kompromisszumok nélkül

A NASA az 1970-es években kifejlesztett egy speciális memóriahabot, hogy az űrhajósokat védje, és kényelmesebbé tegye az utazás körülményeit.

A dán TEMPUR vállalat alvástudósai felismerték ennek a forradalmi anyagnak a lehetőségeit, és továbbfejlesztették saját céljaiknak megfelelően.

 

Így 1991-ben elsőként ismertették ezt különleges anyagot a világgal. Azóta nemcsak magánembereknek készítenek matracokat és párnákat, hanem betegápolási intézményeknek is, hiszen bizonyítottan segít a hátfájdalom és a reumás panaszok csökkentésében.

A TEMPUR® anyag egy nagy sűrűségű viszkoelasztikus hab, ami reagál test melegére, alakjára és súlyára. Mivel folyamatosan alkalmazkodik, személyre szabott kényelmet és támogatást nyújt a lefekvés pillanatától a felkelésig.

Tehát ez a különleges anyag körbe öleli a testet, mintha egy védőburokban feküdnénk. Rendkívül kényelmes, hiszen pont ott, és pont annyira támaszt alá, amennyire az adott személy teste megkívánja.

Ezt a fantasztikus tulajdonságot kihasználva nem csak matracot gyártanak, hanem ergonómikus párnákat is, illetve a matracokhoz illő ágykeretet is. 

Az érzést, amit a Tempur nyújt, nem lehet leírni. Ki kell próbálni, meg kell tapasztalni!

Bemutatótermünkben kipróbálhatja a különböző típusokat, elpilledhet a kellemes környezetben.

Ne aggódjon, majd felébresztjük! ;)

Webáruház készítés