TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2021.04.18 23:15

Bio-Textima Hálószoba Manufaktúra


Forgalmazott márkáink bemutatása 2. rész:

Bio-Textima Hálószoba Manufaktúra

Üzletünkben több kiváló gyártó, prémium minőségű termékét forgalmazzuk. Fontosnak tartjuk, hogy kicsit Önök is megismerjék őket.

A Bio-Textima Hálószoba Manufaktúra mottója:

„Csak olyan termék kerülhet ki a kezeink közül, amelyet még évekkel később is arccal és névvel, bátran merünk vállalni.”

A rábaközi Bio-Textima Hálószoba Manufaktúra már több mint 26 éve foglalkozik hálószobacikkek gyártásával. Családi vállalkozásuk az elmúlt években ugyan jelentősen megváltozott – már a két fiú ifj.Vörös Gyula és Vörös Gábor irányítja a céget, de a minőséghez való ragaszkodásuk megmaradt.

A színvonalas kézműves termékeik a magyar után a világ számos piacán sikeresen debütáltak: mára már a világ 3 kontinensének 15 országában ismertek.

 Cégük folyamatosan keresi a legmegfelelőbb, legjobb tulajdonságú alapanyagokat, amelyeket minden esetben igyekeznek leleményes szerkezeti megoldásokkal párosítani.

Az általuk gyártott matracok és ágyrendszerek szellemisége, minősége, illetve funkcionális értékei a vásárlók mellett elnyerték a szakma elismerését is, már számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták munkájukat és termékeik minőségét.

 

Kínálatukból üzletünkben a vákuum-, hideghab-, memory-, és latex fekvőfelületű matracokból találhatók bemutatódarabok, valamint ágyrácsaik és memóriahab párnák.
Minden katalógustermékük rendelhető, de egyedi kombinációjú, vásárlói kérésre összeállított matrac is rendelhető, egyedi méretekben

Kínálatunkat itttekintehti meg: itt

Webáruház készítés