TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.09.02 12:04

Számít-e az ár?

Számít-e az ár?

Nézzünk egy klasszikus méretet: 90x200

Egy ilyen méretű matracot 10.000Ft-tól akár több százezer-egymillió Forintért is lehet vásárolni. Nyilván ezek végletek. A 10.000 Forintos matracot biztosan nem érdemes megvenni, mert az nem ér semmit, ill. nem feltétlenül kell több százezret költeni, hogy jó matracunk legyen. Előfordul, hogy egy jómódú vásárló bejön az üzletbe és azt mondja, hogy mutassam meg a legdrágább matracot. Belefekszik és azt mondja, hogy ez túl puha... A végén egy 95 ezer Forintos kókuszmatraccal távozik, mert kiderül, hogy a kemény fekhelyen érzi jól magát.

Aztán olyan is van, aki nincs tisztában az árakkal, mert eddig kárpitos ágya volt és most matracosra szeretné cserélni. Minderre van 30 ezer Forintja, miközben az Illető saját bevallása szerint több, mint 100kg.

Nincs olyan termék ebben az árkategóriában, ami fél évnél többet kibír alatta! Ha csak egy "sima" hideghabot nézünk, fontos, hogy milyen az anyagsűrűsége. Minél sűrűbb a hab, annál keményebb és tartósabb is.

Vannak drágább termékek, ahol a puhább is lehet tartós.

Nem mindig a legdrágább matrac a legjobb egy adott Egyénnek. Egy gyártón belül is tapasztalhatunk jelentős árkülönbséget a matracok között, pedig mindegyikre 10 év a garancia. Itt nem az eltérő minőség miatt van az árkülönbség, hanem a felhasznált alapanyagokban kell keresni azt.

A memóriahab drágább, mint a hideghab, a hullámkókusz drágább, mint az "egyenes", a latex is drága anyag... Az a táskarugós matrac amiben 504db rugó van négyzetméterenként, drágább, mint ahol "csak" 276db van. Ettől még ugyan olyan tartós és kényelmes.

Ismét csak azt tudom hangsúlyozni, hogy szaküzletbe vásároljunk, ahol szakértő segít a döntésben.

 

Mivel mi nem 1 gyártó termékeit forgalmazzuk, mi dönthetjük el, hogy kivel szeretnénk dolgozni!

 

És mi olyan gyártókkal szeretünk dolgozni, akik megbízhatóak, pontosak, régóta a piacon vannak, és mindenek előtt tudjuk róluk, hogy minőségi, hosszú élettartammal bíró termékekkel nyerték és nyerik el a vásárlók bizalmát!

 

 

 

 

 

Webáruház készítés