Kategóriák
TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Termék részletek


Billerbeck Padova ZeroPur táskarugós matrac ajándék matracvédővel, kiszállítással

-20%
Billerbeck Padova ZeroPur táskarugós matrac ajándék matracvédővel, kiszállítással
208 900 Ft 
167 120 Ft
Kezdete: 2023.12.04   A készlet erejéig!

Padova élkeretes, nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac
Billerbeck kollekcióhoz tartozó PADOVA matracunk egyedülállóan nagy rugósűrűségű,
9 zónára osztott tasakrugós magra épül, mint a Verona. A különbség a két matrac között, hogy a Padova matracunkból mellőztük a poliuretánt a gyártása során.
Tehát – termékcsaládunk új tagját mutatjuk be Önnek.
 • Rugózatuk legendás lágy kényelmet, kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó 500 rugó / m2-es saját tanulmányok alapján 9 zónára osztott zónázott edzett acélhuzallal készült tasakrugó mag. Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt teherbíró.
  A fekvőréteg alatti komfort panel nagy rugalmasságú öko softnesst filc, amely közvetíti a zónázott rugósor rugalmasságát.
  A saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyjuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.
  A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.
  A matrac két oldala eltérő keménységű. Az egyik oldala FESZES párnázó réteg, vagyis kemény, míg másik oldala TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény felületet kínál.
  A matrac magassága 22 cm, mint a legtöbb matrac a Billerbeck kollekcióban, tehát akár másik típusunkkal is „ikresíthető” egy dupla ágyban.
  Huzata elegáns, megemelt vastagságú steppelt, viszkóz-pamut tartalmú szövött kelme, harmonizáló szegőszalaggal. A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.
  A Padova matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt fekvésben alvók számára nehéz jobbat találni.


  Huzat Megemelt vastagságú, PES szálbundával steppelt, vegyes összetételű szövött kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.

  Mag Nagy rugósűrűségű tasakrugó, 9 zónás. Felső panel nagy rugalmasságú Öko Softnesst filc, amely közvetíti a zónázott rugósor hatásait. Acél élkeretes matrac.

  Párnázó réteg Öko SoftneSst panel

  Keménysége FESZES oldal: 5/6, TESTHEZÁLLÓ: 3/6
  Súlyhatár 130 kg

  Magasság 22 cm
 • Cikkszám
  865405
Webáruház készítés