Kategóriák
TOP termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Termék részletek


Billerbeck Belize ZeroPur táskarugós matrac ajándék matracvédővel, kiszállítással

Billerbeck Belize ZeroPur táskarugós matrac ajándék matracvédővel, kiszállítással
208 900 Ft

Billerbeck BELIZE ZERO PUR tasakrugós matrac a népszerű Bahama élkeretes változata.

A Billerbeck saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorította a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyták az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építik, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.
A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, – ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, – a két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.

Tulajdonságai:
- Az 5 zónás rugózat rugósűrűsége ~270 db/ m2.
- A matrac egyik oldala FESZES, míg a másik TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény fekvéskomfortot kínál. Két egymástól eltérő rugalmasságú párnázó réteggel építik a két oldalt, ez biztosítja a különböző fekvés-komfortot.
- A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfort zónáknak köszönhetően az anatómiai formának kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi. A Belize matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban az egyik oldalon a keményebb, a másikon kicsit puhább fekvési komfortot kínálhassunk. A kétféle kényelmi igényt a BELIZE matrac tökéletesen kielégíti. Egyébként szinte lehetetlen küldetés más választékból két eltérő keménységű, egymásra külsőre mégis hasonlító és azonos magasságú matracot találni.
- Huzata elegáns, megemelt vastagságú szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, színben harmonizáló szegőszalaggal.
- Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.
- A huzat nem leszerelhető.
- A Belize élkeretes matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.

- A matrachoz MEDICLEAN matracvédőt adunk ajándékba!

Huzat Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, harmonizáló szegőszalaggal.
Mag Élkeretes, tasakrugó, anatómiai zónázással, 5-zónás
Ajánlott súlyhatár 130 kg
Matrac magassága 22 cm
Fekvési pozíció Elsősorban hason fekvőknek ajánlott
Keménysége TESTHEZÁLLÓ oldal: 3,5; FESZES oldal : 5
Méret 80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm

Fontos tudni, hogy a táskarugós matracok alá sűrű lécezésű, ágyrácsot (rácstávolság max. 3cm) vagy tömör lapot kell tenni.
  • Cikkszám
    268757
Webáruház készítés