Kategorien
TOP-Artikel
Newsletter
Zahlungsmöglichkeit
Artikelbeschreibung


Billerbeck San Remo 9 zónás táskarugós matrac lószőr-latex topperrel ajándék matracvédővel, kiszállítással

Billerbeck San Remo 9 zónás táskarugós matrac lószőr-latex topperrel ajándék matracvédővel, kiszállítással
787

SAN REMO matracunk az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekciónk tagja. A 9 zónás tasakrugós, az új fejlesztésű iker-élkeretes ZERO PUR matracok luxus változata, melynek gyártása során teljesen kihagytuk a poliuretánt. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper, amely az elegáns, magas megjelenést is segíti, hovatovább a topper betétje többféle ajánlatot felvonultató választékunkból rendelhető meg. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.
Gerinckímélő, vállsüllyedést engedő, derék alatt feszes, csípő alatt teherbíró, tökéletes „testigazító” alátámasztást biztosítva a legmagasabb kategóriájú matrac a Billerbeck kínálatában. Kényelmi elemeinek, valamint a különböző egyéni igényeket maximálisan kielégítő, különböző típusú választható toppernek köszönhetően, valódi luxus élményt nyújt.
A matrac magassága 26 cm, belső magja különböző keménységű 9 zónára osztott tasakrugósorból áll. Az edzett acélrugók egyesével kis tasakokba vannak zárva, ezzel a jól ismert hullámmozgást hivatottak elnyelni. A kis átmérőjű rugók extra sűrűségűek, több mint 500 db kerül egy négyzetméterbe. A különösen nagy rugósűrűség megengedi, hogy egyesével lágyabb rugókat alkalmazzunk, tehát a matrac kissé lágyabb és jobb pont-rugalmasságot mutat.
Huzata kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper komfort kiegészítő, mely a különleges kényelmet szolgálja. Lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható. Négy -féle fedőmatrac, vagyis topper közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:

- Öko SoftneSst panel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
- Kókusz/ latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.
- Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
- Lószőr/ Latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyag kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.
A San Remo matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt és háton alvóknak kifejezetten ajánlott.

Huzat Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja.
Mag Nagy rugósűrűségű, 9 zónás tasakrugós. A matrac felépítése: Felső panel nagy rugalmasságú PES filc, amely közvetíti a zónázott rugósor hatásait. Acél élkeretes matrac.
Súlyhatár 130 kg
Matrac magassága 26 cm
Keménység 5
Ajánlott fekvési pozíció Oldalt fekvés/Hanyatt
Választható topperek Öko Softnesst panel / Kókusz/latex / Viszkoelasztikus hab / Lószőr/latex
Méret 80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm
  • Artikel-Nr.
    965049
WebShop System