Kategorien
TOP-Artikel
Newsletter
Zahlungsmöglichkeit
Artikelbeschreibung


Billerbeck Abbazia táskarugós matrac Öko Softness topperrel ajándék matracvédővel, kiszállítással

Billerbeck Abbazia táskarugós matrac Öko Softness topperrel ajándék matracvédővel, kiszállítással
787

ABBAZIA matracunk az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekciónk tagja.
Az 5 zónás tasakrugós, az új fejlesztésű iker-élkeretes ZERO PUR matracok luxus változata, melynek gyártása során teljesen kihagytuk a poliuretánt. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper, amely az elegáns, magas megjelenést is segíti, hovatovább a topper betétje többféle ajánlatot felvonultató választékunkból rendelhető meg. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

A matrac magassága 26 cm, belső magja tasakrugósorból áll. A rugósűrűség ~270 db/ m2.
Huzata kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.
A matraccal egybeépített topper lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható.

A fedőmatrac, vagyis topper betétje négyféle anyag közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:

- Öko SoftneSst panel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
- Kókusz/ latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.
- Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
- Lószőr/ latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyagok kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.
Az Abbazia matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de hason és háton alvók számára kifejezetten kényelmes.

Huzat Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű többrétegű hurkolt kelme. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.
Mag Élkeretes tasakrugós, 5-zónás
Súlyhatár 130 kg
Matrac magassága 26 cm
Ajánlott fekvési helyzet Hason/Hanyatt
Méret 80*200 / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm
Választható topperek Öko Softnesst panel / kókusz/latex / viszkoelasztikus hab /lószőr/latex

Fontos tudni, hogy a táskarugós matracok alá sűrű lécezésű, ágyrácsot (rácstávolság max. 3cm) vagy tömör lapot kell tenni.
  • Artikel-Nr.
    298425
WebShop System