Kategorien
TOP-Artikel
Newsletter
Zahlungsmöglichkeit
Artikelbeschreibung


Billerbeck Portofino visco topperrel ajándék matracvédővel

Billerbeck Portofino visco topperrel ajándék matracvédővel
  • Billerbeck Portofino visco topperrel ajándék matracvédővel
706

A PORTOFINO a Billerbeck exkluzív Dreamline kollekciójának tagja. A 5 zónás tasakrugós, habkeretes matracok luxus változata. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper, amely az elegáns, magas megjelenést is segíti, hovatovább a topper betétje többféle ajánlatot felvonultató választékunkból rendelhető meg. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

Tulajdonságok:
- a matrac magassága 26 cm
- belső magja tasakrugósorból áll
- a rugósűrűség ~270 db/ m2
- huzata kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.
- A Portofino matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de hason és háton alvók számára kifejezetten kényelmes.
- 10 év garancia
- huzata kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.
- A matraccal egybeépített topper lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható.Többféle fedőmatrac, vagyis Topper közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt.

Viszko-elasztikus topper:
Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memória hab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.

Miért ajánljuk Önnek matracainkat?
Mert gerinckímélő, váll- és deréksüllyesztő hatással rendelkeznek, hogy tökéletes ortopéd alátámasztást biztosítsanak.

  • Artikel-Nr.
    138224
WebShop System